Βαρσοβία – Κρακοβία

ΒΑΡΣΟΒΙΑ – ΚΡΑΚΟΒΙΑ – 6ΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 22/12/17

ΤιμέςΠρόγραμμαDownload
ΤΥΠΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 835€
ΔΙΚΛΙΝΟ 635€
ΠΑΙΔΙΚΟ 635€
ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ- ΒΑΡΣΟΒΙΑ – ΑΘΗΝΑ με την AEGEAN με αποσκευή
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • 5 διαν/σεις με πρωινό μπουφέ σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4*/5*
  • Χριστουγεννιάτικο Δείπνο σε μπουφέ στο ξενοδοχείο RADISSON
  • Εκδρομές όπως στο πρόγραμμα
  • Τοπικός Ελληνόφωνος συνοδός/ξεναγός

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • είσοδοι στα μουσεία
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Φόροι αεροδρομίων 150€

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ : Αθήνα – Βαρσοβία

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βαρσοβία με την AEGEAN AIRLINES. Άφιξη και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο BRISTOL 5* LUXURY COLLECTION ( www.hotelbristolwarsow.pl.en).

2η ΜΕΡΑ : Βαρσοβία – Αλατορυχεία Βιέλιτσκα – Κρακοβία

Πρωινό και αναχώρηση για τα ορυχεία αλατιού της Βιελίτσκα, από τα πιο παλιά ορυχεία αλατιού του κόσμου. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Κρακοβία και πρώτη γνωριμία με τη πόλη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο RADISSON BLU 5* (www.radisson.com)

3η ΜΕΡΑ :Κρακοβία – Άουσβιτς & ξενάγηση πόλης

Πρωινό και επίσκεψη στο Άουσβιτς ένα από τα μεγαλύτερα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης που σε αυτό βρήκαν το θάνατο πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου και αποτελεί μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο. Το Άουσβιτς αποτελούταν από πολλές μονάδες, η μεγαλύτερη των οποίων ήταν το Μπιρκενάου. Από τα εκατομμύρια ανθρώπων που πέρασαν εδώ μόλις 60 με 70 χιλιάδες κατάφεραν να επιζήσουν και να ελευθερωθούν. Το πιο γνωστό σύμπλεγμα στρατοπέδων αποτελεί μια ανατριχιαστική και αλησμόνητη εμπειρία για κάθε επισκέπτη . Στη συνέχεια επιστροφή στη Κρακοβία και ξενάγηση πόλης . Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης θα θαυμάσουμε το κάστρο Wawel, τον Καθεδρικό Ναό με την καμπάνα του Sigismondo και τους Βασιλικούς Τάφους, την οδό Kanonicza, την εκκλησία των αγίων Πέτρου και Παύλου κλπ. Στην πιο μεγάλη Μεσαιωνική πλατεία της Ευρώπης που βρίσκεται στο κέντρο της παλιάς πόλης υπάρχουν πολυάριθμα κτίρια μεγάλης ιστορικής και καλλιτεχνικής αξίας, όπως η Bazylika Mariacka, ο καθεδρικός ναός αφιερωμένος στην Παναγία .

4η ΜΕΡΑ : Κρακοβία – Τσεστοχόβα – Βαρσοβία

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βαρσοβία με ενδιάμεση επίσκεψη στη πόλη της Τσεστοχόβας, όπου χιλιάδες πιστοί έρχονται να προσκυνήσουν την εικόνα της Μαύρης Παρθένου. Άφιξη και τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο BRISTOL 5* LUXURY COLLECTION (www.hotelbristolwarsow.pl.en).

5η ΜΕΡΑ : Βαρσοβία – ξενάγηση πόλεως

Πρόγευμα και περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Θα δούμε τη Πλατεία του Κάστρου με τη κολώνα του Ζιγισμούνδου , το Βασιλικό Κάστρο, τη πλατεία της Νίκης, το μνημείο των Ηρώων του Γκέτο το μοναδικό μέρος που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς των Ναζί, το άγαλμα της Σειρήνας…της γοργόνας σύμφωνα με ένα παλιό μύθοτης Βαρσοβίας. Τέλος, θα ολοκληρώσουμε τη περιήγηση μας με το πάρκο Λαζιενκ – πρώην θερινή κατοικία του τελευταίου βασιλιά μονάρχη- όπου βρίσκεται το υπέροχο Παλάτι στο Νερό.

6η ΜΕΡΑ : Βαρσοβία – Αθήνα

Πρόγευμα, μεταφορά στο αεροδρόμιο, πτήση επιστροφής στην Αθήνα.