Κάιρο – Σαρμ Ελ Σειχ

ΚΑΙΡΟ – ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΙΧ 7ΗΜΕΡΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: Κάθε Τρίτη και Παρασκευή έως 27/04/18

ΤιμέςΧρήσιμες πληροφορίεςΠρόγραμμαDownload
ΤΥΠΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ
ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 750 €
ΔΙΚΛΙΝΟ 610 €
ΠΑΙΔΙΚΟ 550 €
ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • Διαμονή σε 5*
  • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Εκδρομές όπως στο πρόγραμμα
  • Τοπικός Ελληνόφωνος συνοδός/ξεναγός

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
  • Βίζα Αιγύπτου 25 ευρώ
  • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Φόροι αεροδρομίων 190€
Αίγυπτος
Γλώσσα
Αραβικά
Νόμισμα
EGP
Λίρα Αιγύπτου
Τοπική Ώρα
+2
GMT (UT)
Περισσότερες πληροφορίες: http://el.wikipedia.org/wiki/Αίγυπτος

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΚΑΪΡΟ.

Σας καλωσορίζουμε στο…Αλ Καχίρα ή αλλιώς στο Κάιρο, την πόλη των χιλίων μιναρέδων και πρωτεύουσα της Αιγύπτου. Μετά την άφιξη μας στο αεροδρόμιο του Καΐρου, μεταφερόμαστε και τακτοποιούμαστε στο ξενοδοχείο μας. Τον ελεύθερο χρόνο μέχρι την διανυκτέρευση, σας προτείνουμε να τον εκμεταλλευτείτε κάνοντας μία πρώτη γνωριμία με το Κάιρο, με μία δίωρη κρουαζιέρα σε πλωτό εστιατόριο με φόντο το μαγευτικό νυχτερινό φωταγωγημένο Κάιρο, όπου θα απολαύσετε το δείπνο σας παρακολουθώντας εντυπωσιακό φολκλορικό σόου. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

2η ΜΕΡΑ : ΚΑΪΡΟ – Ολοήμερη ξενάγηση

Η σημερινή μας ολοήμερη ξενάγηση στο Κάιρο θα ξεκινήσει με το Αρχαιολογικό Μουσείο του Καΐρου, το οποίο χτίστηκε το 1900 και στεγάζει πάνω από 120.000 εκθέματα. Μπορείτε να θαυμάσετε τα μοναδικής αξίας ευρήματα από τους τάφους της Κοιλάδας των Βασιλέων και των Βασιλισσών καθώς και τα απαράμιλλης ομορφιάς κτερίσματα από τον μόνο τάφο που βρέθηκε ασύλητος, τον τάφο του Φαραώ Τουτ Ανκ Αμόν. Από το Αρχαιολογικό Μουσείο θα μεταφερθούμε στις επιβλητικές πυραμίδες της Γκίζας, που αποτελούν ένα από τα Επτά Θαύματα του κόσμου. Εκεί, εκτός από τις πυραμίδες, θα θαυμάσουμε το κολοσσιαίο άγαλμα της Σφίγγας με σώμα λιονταριού και πρόσωπο που απεικονίζει τον Φαραώ Χεφρίνο. Στην συνέχεια θα απολαύσουμε το γεύμα μας σε εστιατόριο του Καΐρου. Η ξενάγησή μας θα ολοκληρωθεί με το πολύβουο και γεμάτο χρώματα παζάρι, το Χαν Ελ Χαλίλ, γνωστό για τα αμέτρητα είδη λαϊκής τέχνης. Το υπόλοιπο της ημέρας είναι ελεύθερο για περιπάτους και ψώνια. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

3η ΜΕΡΑ : ΚΑΪΡΟ – ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΪΧ

Πρωινό, μεταφορά στο αεροδρόμιο του Καΐρου και πτήση για το παραθεριστικό κέντρο της Ερυθράς Θάλασσας, Σαρμ Ελ Σέιχ. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στοξενοδοχείο μας. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4 – 6η ΜΕΡΑ : ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΪΧ – Προαιρετικές Εκδρομές

Ημέρες ελεύθερες στο Σαρμ Ελ Σέιχ για να απολαύσετε τις μοναδικές παραλίες με τους κοραλλιογενείς ύφαλους, καθώς και για πολλές εξορμήσεις- εκδρομές στην έρημο και τη μονή της Αγ. Αικατερίνης. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας.

7η ΜΕΡΑ : ΣΑΡΜ ΕΛ ΣΕΪΧ – ΚΑΪΡΟ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ, πτήση για το Κάιρο και στη συνέχεια πτήση επιστροφής για την Αθήνα.