Η Εταιρεία

Το Ταξιδιωτικό Γραφείο ‘ROSE TRAVEL’ λειτουργεί από το 2003 με μία σταθερά ανοδική πορεία και, με γνώμονα τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την επιβράβευση των πελατών της Αχαϊκής Πρωτεύουσας. Καταβάλλοντας συνεχείς προσπάθειες για την ικανοποίηση των αναγκών και απαιτήσεων των πελατών, βλέπει τον κάθε ταξιδιώτη σε προσωπική βάση και φροντίζει να επιλέγει πάντα το καλύτερο, στις πιο προσιτές τιμές, για την καλύτερη εξυπηρέτησή του.

Σας προσφέρουμε όλη την γκάμα των υπηρεσιών, όπως : Αεροπορικά και Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια, Κρατήσεις Ξενοδοχείων, Οργανωμένα Ταξίδια στο Εξωτερικό και Εσωτερικό, Γαμήλια Ταξίδια, Κρουαζιέρες, Ατομικά Ταξίδια, Θεματικά Ταξίδια, Ταξίδια για την παρακολούθηση αγώνων, Ταξίδια για Formula 1 και Moto GP, Επαγγελματικά Ταξίδια, Ενοικίαση Αυτοκινήτων, Έκδοση Visa και Western Union. Αναλαμβάνουμε επίσης και Εκδρομές Μαθητών, Φοιτητών, Συλλόγων, Οργανισμών κ.τ.λ.

Επισκεφθείτε μας στο γραφείο μας, για να σας ενημερώσουμε από κοντά για την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει. Είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και να οργανώσουμε για εσάς τις διακοπές των ονείρων σας.

Ευχαριστούμε που σας ταξιδεύουμε…